Ga naar de inhoud

“Moeder als Mens – de mythe voorbij”

Nieuws over het boek “Moeder als Mens – de mythe voorbij”, aansluitend op ons eerdere blog over de theatervoorstelling “She of de Mythe van de Moederliefde”. En ja, het is goed nieuws en dus altijd leuk om dat met jullie te kunnen en mogen delen.

Laat ik wel even eerlijk zijn: natuurlijk speelt ook een klein beetje eigenbelang hierin mee, aangezien ik heb meegeholpen aan het realiseren van dit boek (redigeren en inhoudelijk). Dus willen jullie ons supporten, deel dan dit blog via een van de sharebuttons 🙂

moeder als mens - boek geschreven door Nelleke Riemeijer
“Moeder als Mens – de mythe voorbij” geschreven door Nelleke Riemeijer

Moeder als Mens – de mythe voorbij

Het boek ‘Moeder als mens, de mythe voorbij’ van Nelleke Riemeijer wordt op 8 november gepresenteerd (voorafgaand aan de theatervoorstelling “She – of de mythe van de Moederliefde” in het Musiater te Zevenaar, zie ook http://bit.ly/1CP2zW6) en is daar ook direct verkrijgbaar.

De fysieke (gedrukte) vorm is vanaf dan te bestellen via www.numeroprimo.nl en bol.com. Verder komt het boek bij de Bruna in Zevenaar in de schappen te liggen en zeer waarschijnlijk ook bij Boek&Buro in Zevenaar en Zutphen. Het e-Book en i-Book zijn dan ook klaar en te bestellen via www.numeroprimo.nl, bol.com of via de iTunes Store.

De prijzen zijn zo laagdrempelig mogelijk gehouden en komen daarmee op €17,95 voor het boek, exclusief verzendkosten, en €8,99 voor het e- of ibook.

Het boek reserveren mag en kan al, maar dan alleen via www.numeroprimo.nl.

— Wordt vervolgd! —

Als laatste noot: Supporters voor de theatervoorstelling zijn nog steeds van harte welkom. Via http://www.duurzaamsamen.nl/campaigns/she/ (crowdfunding) kun je jezelf nog aanmelden en een bijdrage leveren. Alle kleine beetjes helpen en ik weet zeker dat Nelleke en de cast van “She” je heel dankbaar zullen zijn!

1 reactie op ““Moeder als Mens – de mythe voorbij””

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.